Over mij

Hey! Ik ben Jeske Lettinga Roorda. Ik ben het creatieve brein achter de uitingen die ik met Hey Yes mag maken. Als ontwerper vind ik het belangrijk, dat een ontwerp meer is dan alleen een ‘mooi’ plaatje. Daarom zorg ik altijd voor een heldere strategie achter elke ontwerpbeslissing die ik maak.

Wie is hey yes?

Mijn naam is Jeske Lettinga Roorda. Ik ben het creatieve brein achter de uitingen die ik met hey yes mag maken. Als tiener was ik al bezig met het vormgeven en ontwerpen van uitingen en websites. Met mijn ervaring in e-commerce en de marketingwereld, durf ik mijzelf te omschrijven als een veelzijdige alleskunner. Ik zet graag mijn ervaring in om jou als mede-ondernemer te helpen met jouw online (en offline) uitstraling.

Over hey yes

In 2022 ben ik met hey yes gestart uit mijn liefde voor het ontwerpen van websites en andere uitingen. Hey yes helpt graag jou als ondernemer, het karakter van je bedrijf te vertalen naar een merk wat dat uitstraalt. Zo creeëren we samen een match met jouw doelgroep, zodat jij kan groeien met jouw bedrijf.